تاریخ : شنبه, اسفند ۲۴م, ۱۳۹۸ | گروه : اخبار و رویدادهای مهم, اخبار ویژه | بازدید : 71 مرتبه

قابل توجه اساتید ارجمند و دانشجویان عزیز موسسه آموزش عالی انرژی

موسسه­ ی اموزش عالی انرژی جهت جبران هفته­ های تعطیل شده امیدوار است که مترادفاً به اندازه­ ی  هفته­ های فوق به آخر ترم دوم سال تحصیلی جاری اضافه نماید که حقی از هیچ یک از مقاطع و رشته­ های تحصیلی ضایع نگردد.

از طرف دیگر در صورت استمرار تعطیلات موسسه کوشش نموده است که با تغییر برنامه نماد به سماء و مذاکره با مسئول IT و شرکت­های سرویس دهنده و استفاده از نرم­ افزارهای جدید و نیز اضافات سخت­ افزاری زیرساخت­های تدریس از راه دور  و استفاده از برنامه LMS.energy.ac.ir تمام دروس به ویژه دروس رشته­ های ارشد را برای دانشجویان در منازلشان فراهم آورد.

البته برنامه تدریس از راه دور حتی المقدورطبق همان برنامه کلاسی ترم دوم و در همان ساعات توسط همان اساتید انشاالله از نیمه دوم فروردین ۱۳۹۹ اجرا می­گردد.

خواهشمند است با ابراز نظرات خود و نقدهای منصفانه موسسه­ ی خودتان را یاری فرمایید.