تاریخ : پنجشنبه, آذر ۲۱م, ۱۳۹۸ | گروه : اخبار ویژه | بازدید : 177 مرتبه

student

مراسم روز دانشجو در تاریخ ۲۰ آذر ۱۳۹۸  با حضور ریاست محترم موسسه،جمعی از اساتید و دانشجویان در سالن اجتماعات موسسه مراسمی برگزار گردید.

در این مراسم پس از قرائت قرآن و پخش سرود ملی خیر مقدم گویی توسط جناب آقای دکتر قریب ریاست محترم موسسه انجام شد.

دکتر قریب ریاست محترم موسسه ضمن تبریک روز دانشجو این روز را روز،حماسه شکوفائی و بلوغ دانشگاهی نامیدند و در ادامه با اهدای لوح تقدیر از دانشجویان ممتاز و برتر علمی در ترم گذشته  در هر رشته تقدیر به عمل آمد.

از بخش های جالب این برنامه تئاتر و موسیقی دانشجویی بود که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت. در ادامه آقای دکتر سالمی معاونت آموزشی دانشگاه به ایراد سخنرانی در مورد علت نامگذاری این روز و شهدای آن پرداختند.  در انتها ی مراسم از فعالان فرهنگی حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی تجلیل گردید.

IMG 5385 برگزاری مراسم روز دانشجو در موسسه آموزش عالی انرژِی