تاریخ : چهارشنبه, آبان ۸م, ۱۳۹۸ | گروه : اخبار و رویدادهای مهم, اخبار ویژه | بازدید : 128 مرتبه

قابل توجه متقاضیان ورود به دانشگاه

موسسه آموزش عالی انرژی در مقطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی ارشد از طریق تکمیل ظرفیت دانشجو می پذیرد.

جهت پیش ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل نمایید.

**پذیرش بدون آزمون در دانشگاه ها دائمی شد.**

اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درخصوص تکمیل ظرفیت پذیرش دانشجو در سال۱۳۹۸

به اطلاع کلیه داوطلبان شرکت کننده در آزمونهای برگزار شده سال ۱۳۹۸ می رساند، براساس مصوبات بیست و یکمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو و دوازدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش تحصیلات تکمیلی در مورخ ۹۸/۰۸/۰۱ مقرر گردید تکمیل ظرفیت پذیرش دانشجو فقط در آزمونهای زیر و برای پذیرش بهمن ماه براساس برنامه زمانی هماهنگ شامل زمان ثبت نام، انتخاب رشته، اعلام نتیجه و زمان ثبت نام پذیرفته شدگان در هر آزمون صورت پذیرد. لذا برنامه زمانی ثبت نام یا انتخاب رشته و نحوه پذیرش این تکمیل ظرفیت ها در هریک از آزمونها، پس از هماهنگی با زیرنظام های آموزشی ، از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور متعاقباً اعلام خواهد شد.

- آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته

- آزمون کاردانی به کارشناسی

- آزمون فنی و حرفه ای

- آزمون جامع علمی- کاربردی