تاریخ : سه شنبه, بهمن ۱۶م, ۱۳۹۷ | گروه : اخبار و رویدادهای مهم, اخبار ویژه | بازدید : 122 مرتبه

323260photo_2016-08-02_14-41-24

مسابقات انتخابی تیم ملی تیراندازی با کمان دانشجویان برای شرکت در سی امین یونیورسیاد دانشجویان جهان و گرامیداشت دهه مبارک فجر در رشته کامپوند برگزار شد.

سرکار خانم سوگند حداد دانشجوی مهندسی پزشکی موسسه آموزش عالی انرژی موفق به کسب مقام دوم  شد.

نفرات برتر این دوره از رقابت ها به اردوی تیم ملی دعوت خواهند شد.

سی امین دوره یوتیورسیاد تابستانی دانشجویان جهان ۱۲ تا ۲۳ تیرماه سال آینده در شهر ناپل کشور ایتالیا برگزار می شود.

کسب مقام دوم سرکار خانم سوگند حداد در مسابقات انتخابی تیم ملی را به ایشان و خانواده محترم تبریک عرض می نماییم.

با آرزوی موفقیت

واحد تربیت بدنی موسسه آموزش عالی انرژی ساوه