تاریخ : جمعه, شهریور ۱۵م, ۱۳۹۸ | گروه : اخبار ویژه, اطلاعیه ها آموزشی | بازدید : 2009 مرتبه

images

موسسه آموزش عالی انرژی ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه‌ پذیرفته شدگان آزمون‌ ورودی‌ تحصیلات‌ تکمیلی‌  دوره‌های‌ کارشناسی ‌ارشد ناپیوسته ‌ (1398) ،اعلام می دارد :

ثبت نام از کلیه‌ پذیرفته شدگان در ساعت اداری از روز شنبه ۹۸/۰۶/۲۳ تاپنج شنبه ۹۸/۰۶/۲۸انجام می گردد.

مدارک‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌نام‌

1.  اصل‌ و یک برگ‌ تصویر مدرک‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) مورد تایید وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ یا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشکی‌ و یا شورای ‌عالی‌ انقلاب‌ فرهنگی‌ که‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ کارشناسی‌ (لیسانس‌) قید شده‌ باشد‌.

تبصره ‌1- پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ به‌ دلایلی‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرک‌ کارشناسی (لیسانس‌) نمی‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه‌ یا موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل ‌اخذ کارشناسی‌ (لیسانس‌) را ارائه‌ نمایند.

تبصره ۲- آن دسته از پذیرفته‌شدگانی که در زمان اعلام نتایج اولیه و تکمیل فرم انتخاب رشته های تحصیلی اینترنتی دانشجوی سال آخر بوده‌اند و حداکثر تا تاریخ ۳۱/۶/۹۸ فارغ‌التحصیل می‌شوند، دانشجوی سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجویان سال آخر مندرج در صفحه ۳۹ دفترچه راهنمای (شماره ۱)یا صفحه۲۵۸ دفترچه شماره  راهنمای انتخاب رشته تحصیلی (شماره۲)توسط موسسه آموزش عالی محل فارغ‌التحصیلی دوره کارشناسی در فرم مذکور درج و پس از تایید مسوول ذیربط آن را در زمان ثبت‌نام به محل قبولی ارائه نمایند.

تبصره ۳- پذیرفته‌شدگانی‌ که‌ دارای مدرک تحصیلی معادل می‌باشند لازم است واجد شرایط مفاد «آیین‌نامه شرکت دارندگان مدارک معادل و غیررسمی در آزمونهای مقاطع بالاتر» مصوب جلسه ۸۴۵ مورخ ۱۵/۴/۹۲ شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات‌ و فناوری‌ که طی بخشنامه شماره ۷۷۶۳۳/۲ مورخ ۹۲/۵/۲۸ توسط معاونت آموزشی وزارت متبوع به کلیه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ابلاغ گردیده، باشند.

1. اصل و یک برگ تصویر مدرک کاردانی مورد تایید وزارت علوم،تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره کاردانی قید شده باشد .( مخصوص پذیرفته شدگان ی که دارای مدرک کارشناسی ناپیوسته هستند)
  2. اصل‌ شناسنامه‌ و کارت ملی و دو سری‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها
  3.  شش‌ قطعه‌ عکس‌ تمام‌ رخ‌ 4×3 تهیه‌ شده‌ در سال‌ جاری‌
  4.  مدرکی‌ که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ را با توجه‌ به‌ بند «مقررات‌ وظیفه‌ عمومی»‌ مندرج‌ در صفحه ۳ دفترچه‌ راهنمای‌ شماره‌ یک‌ آزمون‌ ورودی‌ تحصیلات‌ تکمیلی‌ (دوره‌های‌ کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته‌) سال ۱۳۹۸ مشخص‌ کند (برای‌ برادران‌)
  5. ان دسته از داوطلبانی که دارای کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت هستند  به همراه داشتن اصل و دو سری کپی از آنها الزامی می باشد .
  6.  حکم‌ مرخصی‌ سالانه‌ یا موافقت‌ کتبی‌ و بدون‌ قید و شرط سازمان‌ متبوع‌ برای‌ کارمندان‌ دولت
  7.  اصل‌ گواهی‌ تایید شده‌ توسط دانشگاه‌ یا موسسه‌ آموزش‌ عالی‌ محل‌ اخذ کارشناسی‌ (لیسانس‌) برای‌ آن‌ دسته‌ از داوطلبانی‌ که‌ با توجه‌ به‌ مفاد آیین‌نامه پذیرش با آزمون استعدادهای درخشان به شماره ۷۷۸۹۷/۲۱ مورخ  1393/5/5 شورای هدایت استعدادهای درخشان وزارت‌ علوم‌، تحقیقات‌ و فناوری‌ با امتیاز‌ رتبه‌ اول‌ پذیرفته‌ شده‌اند.

هـ- تذکرات‌ مهم

1ـ از پذیرفته‌شدگانی ‌که‌ حداکثر تا تاریخ‌ 98/06/31 فارغ‌التحصیل‌ نشوند، ثبت‌نام‌ به‌ عمل‌ نخواهد آمد و ضمن‌ «کان‌ لم‌ یکن» تلقی‌ شدن‌ قبولی‌ آنان‌ طبق‌ مقررات‌ با آنان‌ رفتار خواهد شد.

۲ـ در هر مرحله‌ از آزمون (ثبت‌نام‌، پذیرش و یا هنگام‌ تحصیل‌)، چنانچه‌ مشخص‌ گردد که‌ داوطلبی‌ حقایق‌ را کتمان‌ نموده‌ و یا اطلاعات غلطی ارائه و واجد شرایط نمی‌باشد، قبولی‌ وی‌ لغو و طبق‌ مقررات‌ با وی‌ رفتار خواهد شد.

* کلاس ها  در روز  پنج شنبه برگزار می گردد .

*پس از تائید مدارک ثبت نامی توسط واحد آموزش در زمان ثبت نام ، واریز مبلغ  …….هزارتومان به شماره حساب ۴۰۷۶۱۰۴۹۶۰ بانک ملت  به نام موسسه آموزش عالی انرژی

با آرزوی موفقیت

موسسه آموزش عالی انرژی

فرم های مورد نظر را پس از دانلود پرینت گرفته و کامل نمایید:

فرم شماره ۱

فرم شماره ۲