تاریخ : چهارشنبه, شهریور ۲۰م, ۱۳۹۸ | گروه : اخبار ویژه | بازدید : 948 مرتبه

small_thumb_015005

ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه‌ پذیرفته شدگان ( دوره‌ کاردانی پیوسته  ) سال‌ 1398 ، اعلام می دارد : ثبت نام از کلیه‌ پذیرفته شدگان در ساعت اداری در روز شنبه مورخ ۲۳/۶/۹۸ الی پنج شنبه مورخ ۲۸/۶/۹۸ ادامه دارد .

**مدارک مورد نیاز برای ثبت نام  کاردانی پیوسته **

ب – مدارک‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌ نام‌ از پذیرفته‌شدگان:

1- اصل‌‌ مدرک ‌‌دیپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جدید یا گواهی‌ ‌موقت‌ ‌پایان ‌‌تحصیلات‌ متوسطه‌ نظام‌جدید در یکی‌ از شاخه‌های‌ کاردانش‌ یا فنی‌ و حرفه‌ای ‌صادره‌ از محل‌ تحصیل‌ مبنی‌ برگذراندن کلیه واحدهای درسی‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، کارورزی و کارآموزی حداکثر تا پایان‌ شهریورماه‌ 1398.

2-  اصل‌ مدرک‌ دیپلم‌ یا گواهی‌ موقت‌ پایان‌ تحصیلات‌ نظام‌قدیم ‌(هنرستان) مبنی‌ برگذراندن‌ کلیه‌ دروس‌ چهارساله.

۳-  اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ فتوکپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌

6-4 قطعه‌ عکس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهیه‌ شده‌ درسال‌جاری‌.

5- ارائه رسید درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم به موسسه محل قبولی (درخواست تاییدیه تحصیلی از دفاتر پیشخوان دولت می‌بایست اقدام شود)

۶- داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدرکی‌ را که‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند ( ۳-۳) مندرج‌ در صفحه (۲و۳) دفترچه‌ راهنمای‌ آزمون‌ دوره‌های‌ کاردانی‌ نظام‌جدید (دانشگاه فنی ‌و حرفه‌ای‌ و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی) سال‌ 1398مشخص‌ کند، ارائه‌ نمایند.

با آرزوی موفقیت روز افزون

موسسه آموزش عالی انرژی